Raahen seutu 16.5.2005

Rapapapat liikkeellä hyvän asian puolesta

Raahelainen mopokerho Rapapapat näytti jaloa mieltään lauantaina, kun se lahjoitti yhteensä 12 cd-soitinta Raahen eri päiväkotien käyttöön. Idea lahjoituksen tekemiseen juontaa juurensa yhdistyksen perustamisvuoteen kolmen vuoden taakse.
vuonna 2002 perustettiin tämä kerho ja samalla päätettiin, että kerätään jäseniltä 10 euron jäsenmaksu. Päätettiin myös, että ne jäsenmaksuista yli jäävät rahat laitetaan hyväntekeväisyyteen. Kohdevaihtoehtoja meillä oli alunperin viisi, jotka kohdistuvat jotenkin lapsiin. Yksimielisesti sitten päätettiin ottaa kohteeksi päiväkodit, jotka vaikuttavat myös meihin kerholaisiin hyvin laajasti, kun monella on siellä lapsia hoidossa, kertoi Rapapappojen rahastonhoitaja Mikko Mattila.

Raahen 12 eri päiväkodin edustajat ottivat lahjoituksen ilolla vastaan, sillä erityisesti cd-soittimia tarvitaan joka päivä satujen ja musiikin kuuntelemiseen. Cd-soittimien lahjoitus oli Rapapapoille nyt ensimmäinen hyväntekeväisyystempaus, ja yhteensä soittimien hankintaan tarvittiin rahaa reilut 700 euroa.

Katso myös tapahtumakuvat