Kalenterin hakumatka tornioon 10-11.12.1005

Lähdimme aamupäivällä hiacen bussilla Tornioon hakemaan kalentereita. Matkaan lähti seittemän ukkua (jukka, markku, jussi, timppa, mikko, jari ja "losdem" pate pyhänkoskelta). Tunnelma autossa oli kaikinpuolin lepposaa ja osalla porukasta oli vähä naposteltavaa matkaevääksi. Kempeleessä papparatsien synnyinseudulla kävimme katsomassa paikallisen lasikaupan valikomaa ja totesimme sen hyväksi, joten teimme muutaman ostoksenki.

Perillä torniossa huomasimme olevamme aikataulusta edellä ja päätimme poiketa ekana ulkomailla tuliais ostoksilla. Systeemipuulaakisa ei ois kannattanu käyä ku hinta oli kotimaista market tuoteta kallimpi ja aikaakin meni ruottin puolella liikaa. Esa soitteli kylmissään kotipihalla, että mihin sitä ollaan juututtu joten hiasen nokka kiiruusti takas suomeen jotta saadaan isoesa autoon lämpiään.

Saatiin Esa kyytille ja ajettiin keskustaan kattomaan jouluvaloilla varustettua pappatunturia (nätti oli). Siinä se mopomiehen joulumieli syntyi tällekki joululle, mutta taas tuli kiire ku Tapsa ootteli hotellin aulassa kuivin suin. Tornion kaupungin hotellilla ku saimme huoneet ja tervetulomaljat otettua lähimme kylpemään hotellin saunaosastolle. Saunottiin pitkän kaavan mukaan ja parannettiin mopomailmaa (sauna oli oikein hyvä,suosittelen). Saunapuhtaina olikin sitte mukava valmistautua ruokailuun. Pöytä oli varattuna ravintolassa aitiopaikalla ja jouluisa illallispöytä notkui syömätöntä ruokaa. Syönnin jälkeen olikin sitten hauskaa jutustelua aamuun asti. Aamukin valkeni ja kotiin paluu oli tosiasia, mutta ennen sitä nautimme aamupalan ja paransimme mailmaa vielä iltapäivään.

Ihan meinas unohtua, toimme LosDemetitos kalentereita n.70 kpl raaheen.

Kiitokset Esalle ja Tapsalle viikonlopun isännille sekä Tornion kaupunginhotellin henkilöstölle. Tullaan toistekki!

Katso myös tapahtumakuvat