Vappu 2006

Tästä se virallinen ajokausi taas alkaa, siis vapusta! Vaikka toki mopedeilla ajetaan ympäri vuoden säällä ku säällä, jos tilanne niin vaatii. Tämä vappupäivä oli loistava ilmojen puolesta. Saimme letkaan kohtuullisen määrän mopoja. Pate tuli rinkiin mukaan ajettuaan ensin 100km totutteluajoa samana päivänä, jotta kone kestäis vappuajon rääkin paremmin.

Ajelimme vähän kylillä rinkiä, jonka jälkeen Pattijoelle kahville Leipurinkeitaalle. Ihmiset tienvarrella näyttivät hyväntuulisilta ku hymyilivät jopa meille (saattovat jotku jopa nauraakkin) mutta meillä oli kyllä kaikilla hymy herkässä ku matkanteko oli niin mukavaa!

Kahvin jälkeen menimme makkaranpaistoon hiihtomajalle jossa puitteet oli hyvät: kuivat polttopuut ja hyvät rinteet. Rinteissä jokunen urho päätti kokeilla mäennousukykyä mopoilla. Tuloksia emme voi julkaista, koska voittajan menopelissä epäiltiin lievää vilppiä.(ehkä myös sen vuoksi koska aikoinaan testin voittanut mopo, jolla myös minä ajelen, ei voittanut tällä kertaa!!).

Keväiset terveiset harrastajille ympäri suomen
T.mehmet

Katso myös tapahtumakuvat