Pekanpäivät mopedi/moottoripyöränäyttely 1.7.2006

Järjestimme nyt toisen kerran Pekanpäiville weteraanimopedi/moottoripyöränäyttelyn kerhon pihalle ja tälle vuojelle saatiin lisää tilaa naapurin tontilta, joten saimme mahutettua myös traktoreita alueelle. Ite sain muuten ajaa elämäni ensimetrit traktorilla ja hauskaa oli, vaikkei mulle kerrottu mistä kaasu ja kakkonen löytyy... Ehkä oli parempi niin. :-)

Ilma oli jälleen hyvä, kuten aina Pekanpäivillä, sillä Raahe on Suomen aurinkoisin paikkakunta. Kyllä sielä kelepas mopomiehen köllötellä tontilla.

Kakspyöräsiä oli vajaa 70 kpl ja lisää olis kyllä kaivattu, joten ens vuojeksi olis petrattavaa (sen verran pitäs löytyä kalustoa jo kerholaisilta). Muuten oli hyvä näyttely. Kiitos siittä myös monelle kerhon ulkopuoliselle harrastajalle.

Kerholla oli vieraita myös Torniosta (Esa ja Timo) ja Pyhänkoskelta (Pate). Esalle ja Patelle luovutimme juhlallisesti kunniakirjat, jotka ovat kyllä ansainneet!

Kiitokset myös Riihimäelle lahjasta, jonka liikkuva poliisi toimitti perille paikalliselle terassille kaikkien yllätykseksi. Lahja lämmitti koipia kummasti.

Katso myös tapahtumakuvat