Los Dementitos röpötyspäivät 21-23.7.2006

Rapapapat vierailee Los Dementitoksen 10-vuotis synttäreillä

21-23.7.2006 Tornio

Lähdimme porukalla kyläileen Torniossa demen synttäreillä, kun kutsuttiin. IsoEsa oli jälleen viikonlopun isäntänä. Kaheksan Rapapappaa hommas ittensä paikalle, mutta vain kaksi mopolla. Hattua täytyy Jarille ja Heikille nostaa… pojat ajelivat yli 600 km reissun aikana vanhoilla mopoilla ja lujia olivat mopotkin ku kestivät matkan rasituksen (Tunturi ja Solifer).

Viikonlopun ohjelmistoon kuului perjantaina moped historic rally, joka ajettiin ruotsin ja suomen alueella ja matkan pituus oli n.170km. Kuulemani mukaan matkassa oli n.34 mopoa.

Lauantaina oli mopedi näyttely ja räkreis kisa (kiihdytyskisa mopoilla) sekä maailmanennätys yritys mopolla Torniojoen yli hyppäämällä (joen leveys on reilu 100m). Kunniakkaan hypyn suoritti tällä kertaa Rapapappojen jäsen Ilpo, jonka yritys jäi teknisten murheiden takia hiukka lyhyeksi.

Ohjelmistoon tietysti kuului myös saunomista, syömistä ja hauskanpitoa. Löysimme erään metsän keskeltä loistavan saunan, jonka vertaista saa hakea… Kiitoksia dementiiteille mukavasta viikonlopusta.

Katso myös tapahtumakuvat