Teräsperseet 16-17.6.2008

1000km taivallus alkoi pitkän harkinnan jälkeen kerhotalon pihalta kello 03:00 mopot pakattuina. Keli oli hyvä joskin pilvinen välillä oulu, haukipudas kemi ja torniossa saatiin virkavallan seuraa (järjstetty juttu).
Tornion jälkeen alkoi sitten luontoäiti itkeä tihruttamaan ja sitä riitti n.500km pello, kolari, ylläs välille. Ylläsjärvellä oli tornion 'poikia' puolikymmentä mopoineen ja siinä viihdyttiin tovi raatailemassa ja takamusta leputtamassa (yhtä tuskaa). Sitten oli vuorossa kittilä ja siitä leville. Levillä juotiin ansaitut nisukahvit, tankattiin mopot ja taas jatkettiin.
Stonga kohti kittilää, jonka kautta rovaniemelle. Rovaniemellä oltiin joskus yöllä, joten kylmää oli vaan ei auttanut kun jatkaa. Sitten alkoi vastukset, kumit rupes paukkuun (kylki repes alkuperäsistä leijonista). Kylmissään ja väsyneenä ei oikein motivaatiota tahtonut löytyä korjaushommiin, mutta pakon edessä eihän sitä voinut keskenkään jättää ja saipahan taas jalotella.
Kemi saavutettiin, jonka jälkeen taas paukkuu. Tympäsee entistä enemmän ja jälleen korjataan. (persaukset tässävaiheessa jo todella hellänä YHTÄ TUSKAA). Jotenkuten nilkutellen oulu, liminka, lumijoki, siikajoki, jonka jälkeen tuli 1000km, 30h ja vartti päälle. Tämän jälkeen hellitettiin, jaloteltiin, tupakoitiin ja korjattiin kumit jakkulan peräkärrystä.

Ensivuonna sitten uudet haasteet (1500km).

Katso myös tapahtumakuvat