Weteraaniajoneuvonäyttely 2009

Jo viides vuosittainen Pekanpäivänäyttely onnistui loistavasti. Ilma oli suorastaan raastavan kuuma ja taivas pilvetön. Näyttelyssä oli enemmän kalustoa kuin aikaisemmin arviolta reilusti yli sata tarkempaa lukua en tiedä mutta ehkä jopa yli 125. Paikalla oli mopoja, autoja, traktoreita, moottoripyöriä, polkupyöriä ja veneenmootoreita. Paikalla oli myös merimieskirkon myyntikoju, urheiluseuran makkaranmyynti sekä kylätyhdistyksen tynnyrisauna, joka arvotaan kylätpäivillä myöhemmin.
Näyttelyn vetonaula taisi olla hieno HD nimeltään Mala suerte, joka on palkittu Suomessa ja Euroopassa eri näyttelyissä. Pyörämallia sanotaan ns. rottapyöräksi. Luulisin että kauniiksi rakentaminen on helpompaa kuin tämän karun ulkokuoren tekeminen. Pyörän vuosimalli taisi olla 1940, jos en ihan väärin muista.
Päivän yllätyksestä vastasivat Kopsan mopopojat, bändi veti hienon keikan ja siitä iso kiitos Kopsanpojille.... Hopsasaa... kohta ollaan kopsasaa soi vieläkin mielessä.

Ensivuonna petrataan taas, jotta saatas jälleen näyttely isommaksi sillä kalustoa kyllä riittää. Katelkaapa kuvia sillä ne kertoo enemmän ku teksti. Isot kiitokset kaikille näyttelyyn osallistuneille ja näyttelystä kiinnostuneille.

T.mehmet jälleen

Katso myös tapahtumakuvat