Mopolla Huitsin Nevadaan 24.7.2010

Ensimmäinen valtakunnallinen mopoajelu Raahen ympäristössä sai mukavasti porukkaa liikkeelle, 13 paikkakuntaa oli edustettuna mm. Paimio, Tornio, Joensuu, Lahti, Seinäjoki, Iisalmi, Haukipudas, Oulu ja Jyväskylä.

Päivän sää oli loistava... yli 20 lämmintä ja sateet väistyivät mopoletkan reitiltä. Matkaan lähdettiin aamulla kymmeneltä kerhon pihasta 34 mopomiehen ja -naisen porukassa, huoltotraktorina toimi neliveto Nuffield, siittä kiitos Timosen Karille.
Reitin varrella tutustuimme Pattijoella Konemuseoon jonka jälkeen siirryimme Tuomiojan vanhalle rautatieasemalle kahvitauolle, ruokailu oli Revonlahden Taukokartanossa... reissun nimen mukaan kävimme huitsin nevadassa joka on Siikajokinen baari,(loistava nimi baarille ja mopoajelulle) siellä nautimme välipalaksi ehtaa tuuttijäätelöä.

Ajon viimeinen tauko oli Tauvon rannalla jossa nautimme jälleen pullakahvit, viimeinen 27 km pätkä päättyi kerholle noin klo 18.00
Matkaa oli kaikenkaikkiaan noin 120 km, joista jokainen kilometri oli nautinto ainakin allekirjottaneelle! Kiitos kaikille osallistujille ja huoltoporukoille sekä tietysti järjestäjille. Esalle,Patelle ja itelle =)
Mikko Mattila

Katso myös tapahtumakuvat