Moppoilla Eerikin puttiikkiin 1.6.2014

Kesän ajotapahtuma järkättiin Lumijoelle Eerikin puttiikkiin vuosittaiseen rompetoritapahtumaan. Mopedisteja oli letkassa 19 kappaletta, josta sunnuntai- ja lakkiaisviikonloppu saattoi karsia vähän lähtijöitä. Eipä se haitannu menoa sillä hauskaa oli pienelläkin porukalla.

Ajoon startattiin yheksältä aamulla sopivasti vesisateen päätyttyä. Kylmä keli saatteli letkan huoltoautoineen Revonlahdelle, jossa vietimme pikaisen kahvitauon. Revonlahdelta ajelimme Eerikin Puttiikkiin vierailemaan rompetoritapahtumaan, missä moni mukanaolija oli ensimmäistä kertaa.

Puttiikilla vietimme tovin ruokaillen ja kiertäen aluetta. Ilman lämmettyä oli sopiva hetki lähteä jatkamaan matkaa kohti Siikajokea ja siellä sijaitsevaan ravintola Huitsin Nevadaa, jonne pysähdyimme nisukahville. Siikajoelta matka jatkui kohti Raahea.

Mainittakoon että kaikki mopot kestivät reissun loppuun saakka. Yksi tulppa pimeni, mutta varatulpalla matka jatkui. Kiitokset kaikille mukanaolleille ja erityiskiitos Jarmolle, joka palkittiinki matkalla monen vuoden ajotapahtumien karttaspesialistina Torniossa ja Raahessa järjestetyissä tapahtumissa.

T.Mikko

Katso myös tapahtumakuvat